Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Witam! Mam pytanie dotyczace odleglosci miedzy gorna krawedzia plyty glownej i zasilacza w obudowach serii DX/MX. Zamierzam kupic Asusa A7N8X i Zalmana 7000A i nie wiem czy wejdzie do budy. Za wszelkie info z gory dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Powinno spoko wejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dzieki Junior Czy ktos kto ma ta bude albo szkic z wymiarami (o co ja prosze 8O ) to czy mogly powiedziec ile dokladnie jest miejsca :?: We wszystkich sklepach w mojej wsi to maja codegeny i inne shity... Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 jedno pytanie ?? bierzesz big tower czy midi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zapomnialem. Midi bo mi big nie wejdzie pod biurko. BTW wneke na biurko mam 54cm wys. Buda ma 52cm - z nozkami czy bez :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 do midi powinien spoko wejsc sam przed chwila patrzylem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Wielkie dzieki Kubasik. Przynajmniej mam 1 stres mniej. Jutro ide zamowic sprzet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 W 3miescie to chyba tylko w MediaMarkcie widzialem chiefteki, tylko cena porazka :( Ale zawsze mozna pojechac oblookac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 W moim mieście jak i w lubelcu to wszędzie codeshity mają. Paranoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 u mnie jak na zdjęciu tylko płyta MSI K7N2-L i Zalman 6000 (bez problemu)[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a u mnie w 1 sklepie zaszpanowali i sprowadzili 1 chiefa matrixa midi tower i zasilke 420W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Wejdzie napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigrris Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 W 3miescie to chyba tylko w MediaMarkcie widzialem chiefteki, tylko cena porazka :( Ale zawsze mozna pojechac oblookac :wink: Balta tez sprzedaje chiefteki. Ja kupilem u nich zasilacz HCP-360-302-DF - w mediamarkt ten sam zasilacz kosztowal 30 zl wiecej. pozdr. tigrris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 :D :D :D :D :D :D LOL heheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Algier wszuc ta fotka na jakis serwerek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...