dolar444 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2022 Cześć, Potrzebuje małego wsparcia bo w monitorach biegły to nie jestem 😉 W 80-90% będzie to wykorzystanie pod prace przez Administratora IT. Czyli dwie przeglądarki często otwarte, w tle komunikatory, wiersze poleceń, połączenia RDP itp. 20-10% to jakieś gry w weekend jak jest czas dla rozluźnienia. Przeważnie jakiś FPS i wyścigi czy symulatory ewentualnie strategia pokroju Anno czy Cities skylines. Ważna myślę sprawą jest to, że tak naprawdę w grę wchodzą wszystkie 3 popularne systemy, Windows, Linux jak i macOS i do tego co ważne w jednym czasie może się zdarzyć, że potrzebował będę uruchomienie dwóch urządzeń naraz. Dlatego też pytanie czy 2x27" by rozdzielić sygnał czy jednak 34", przy 34" ultrawide mam obawy, ze po pobieleniu ekranu te "kwadraty" będą dość małe do przeglądania z dwóch różnych źródeł. Czy obawy są adekwatne? I chyba co ważne, budżet to 2800 PLN. Czy w tej cenie znajdzie się coś sensownego 1440p i przynajmniej 120Hz? Obsługa FreeSync mile widziana 😉 Dzięki za pomoc z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...