Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 kupilem karte Hercules 3D Prophet 9500 Pro ale niestety obraz niebyl wyswietlany prawidlowo - na ekranie pojawialy sie poziome paski przez cala swoja szerokosc (czesc obrazu jaki pokrywaly byl jasniejszy). Potrafily one jezdzic sobie w gore, w dol albo na pewien czas znikac by znowu sie pojawic. Porblem ten wystepowal na kilku monitorach w tym lcd... Oddalem karte do serwisu... Zastanawia mnie z jakim biosem ta karta jest sprzedawana i jak sprawdzic jaki bios zostal wgrany, by miec dobre pomiary (bo podobno to jego wina i oni wgraja inny - a że na stronie producenta nie ma takiego obawiam sie ze moga mi wcisnac jakis przerabiany przez niewiadomo kogo) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 u mnie są takie paski jak mam odswierzanie 60hz i niska rozdziałkę.Powyzej 60 hz jest juz normalnie.Czytałem że jak podłączy sie karte do monita przez DVI to niema wyboru odswierzania wiec myślę że tu jest wilk pogżebany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 aha miałem wcześniej gf3ti200 gdzie takie paski(dokłądnie takie jak opisujesz) było zawsze - oddałem jado serwisu i wymienili na nową.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 te paski sa nawet w 100hz przez przejsciowke dvi co prawda sa mniejsze ale nadal wystepuja... tylko ze oni jej niewymienia tylko wgraja nowy bios... i to mnie zastanawia bo na stronie herkulesa nigdzieniewidzialem tego bo bym sam to zrobil przed oddaniem... :/ zastanawia mnie z jakim biosem sa te karty wypuzsczane od herkulesa by miec jakis punkt zaczepienia co oni zrobili - w sumie powinienem sprawdzic zanim oddalem ale myslalem ze oni ja po porstu wymienia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...