szuwar1v2 Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 Witam. chciałem się dowiedzieć do czego służy opcja discard changes (bez exit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 (edytowane) Nie zapisuj ustawień. ( odrzuć zmiany ). I z całym uznaniem oraz szacunkiem, tworzyć nowy topik jakbyś nie mógł do tego użyć google, lub nawet tłumacza google, to sorry chylę nisko czoło.... Edytowane 16 Lutego 2023 przez P3ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1v2 Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 Wujek gogle nic nie powiedział sensownego, z ang. wiem że to znaczy odrzucać zmiany, no ale nie wiem czy jest to równoznaczne z wczytaniem jakiegoś profilu czy coś, bo niby jakie zmiany. Zaznaczam że jestem osobą chorobliwie dociekliwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2023 Wchodzisz do biosu, tu zmiana , tam zmiana, a jeszcze to sobie zmieniłeś, i na koniec się rozmyśliłeś klikasz tą opcję wraca wszystko sprzed zmianami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...