pablo163 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Witam Jaki cooler kupic do xp2600 tak do 35E zmieszcze sie?? pozdro Nom tylko ze u mnie wpokoju sa extramalne warynki jest dosc goraco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 To dosc pilen bo w tej chwili mam prawie 60C a cooler dobrze dociska Tak to jutro bym kupil a jeszcze jedno czy oplaca sie kupowac radiatroy na pamieci?? w radeonie 9500pro gdy go nie podkrecam bo nie mam po co , moze z czasem zaczne ale narazie nie wiem doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 jak nie podkręcasz to nie kupuj Cooler hmmm. V7+ do 35E A WC nie chcesz?? Dozbierasz jeszcze 15E i kupisz tanie WC które będzie wydajniejsze i cichsze od tego V7+ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 czy aj wiem mam pompe do wc i szluszki . tak jak widac na mojej stornie ale nie mam bloku , a to jeszcze zapinki brak . no wode wymieniac co godzin bo sie bedzie gotowac e tam nie kce takiego biznesu ! volcano mowisz jeszcze mam czas moze ktos cos innego zaproponuje jakie przypuszczalnie temp beda na tym volcano 7?? Gdy w pokoju mam jakies 26-27 do 28C. Niesstety takie czasy sam z checia na siebe bym jaksi cooler zalozyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...