Kostrzak Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ..ja właśnie odnośnie w/w zestawu...Zakupiłem ów sprzet...całkiem nieźle buczy jak na swoje...gabarty... byłbym w pełni zadowolony gdyby nie..... to że głośnik ustawiony jako CENTER nie gra... Znaczy nie gra przy odttwatzaniu jakichkolwiek plików muzycznych....filmów czy w grach..natomiast...gdy wykonuje test głośników...czy karty to wsztstko jest wporządku...A podłączone wszystko mam dobrze......Ktoś miał moze podobny problem..?.;P PZDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Szukaj na forum !!!!!! Przecież wiadomo, że głośnik centralny w zestawach 5.1 służy do odtwarzania ścieżek dialogowych zapisanych w standardzie dolby digital. Mimo to możesz włączyć go w normalnej muzyce lub filmach divx. Musisz uruchomić creative playcenter i włączyć opcję cmss. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostrzak Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ...tnx a lot...ale to nie pomaga....>:P...powaznie.. albo taki lejm ze mnie albo cos...poje...:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Odlacz pomaranczowy kabelek od subwoofera i zobacz wtedy. Kumpel ma ten sam problem na LIVE! 5.1 i jak odlaczy ten kabelek graja wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Rzeczywiście z tym kabelkiem to dobra rzecz :) A gdzie znaleźć tą opcję uruchomić creative playcenter i włączyć opcję cmssbo szukałem i nie widzę :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a co zrobić żeby subwofer grał??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Rzeczywiście z tym kabelkiem to dobra rzecz :) A gdzie znaleźć tą opcję uruchomić creative playcenter i włączyć opcję cmssbo szukałem i nie widzę :(w najnowszym packu steroff jest ta opcja wiem bo mam tylko, ze zaciemniona ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...