VonV3in Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Przeczytałem na stronie artykuł o monitorach oled https://www.purepc.pl/test-lg-ultragear-oled-27gr95qe-b-doskonala-jakosc-obrazu-i-jeden-z-najlepszych-monitorow-dla-graczy i tak się zastanawiam, sam mam aoc agon pro AG274QG i czy pod jakimś względem posiadany przeze mnie monitor jest gorszy od tych co teraz powszechnie wprowadzaja oledów, chodzi mi o rywalizacje e sportowa, konkretnie chodzi mi o league of legends - niech sie wypowie ktoś obeznany w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Tak, pod każdym względem jest gorszy, nie wiem jaki cel ma ten post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Grasz w lola? Jak nie to po co sie tu wypowiadasz? Ja potrzebuje kompa do lola zeby byl maly input lag i takie inne Edytowane 3 Lipca 2023 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...