prodarek Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2023 Dzień dobry, Ktoś z posiadaczy klawiatury Genesis Thor 303 TKL RGB Outemu Peach Silent mógłby się wypowiedzieć w temacie jej świecenia w nocy, podobno jest słabo w dzień ale jak to wygląda w nocy? głównie interesuje mnie barwa biała/jasny pomarańcz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1ko Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2023 Dzień dobry, Thor 303 TKL Silent pozwala na regulację jasności podświetlenia, więc nie będzie problemu ze zbyt jasnym podświetleniem w nocy. Za dnia podświetlenie jest dobrze widoczne, choć warto zauważyć, że ze względu na switche wykonane z nieprzejrzystego plastiku może być ono nieco mniej jasne niż w wersji ze standardowymi switchami (Outemu Red/Brown) których korpus jest przezroczysty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodarek Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2023 Niezła kicha Alt haczy o spację podczas naciskania, czytałem o tym w jednym z komentarzy. Ewidentnie spacja jest za szeroka dziwne że prawego też nie haczy bo wizualnie to są milimetry przerwy między tymi przyciskami. Klawiatura też "piszczy" przy jednolitym podświetleniu muszą ocenić to w nocy bo jeszcze nie wiem czy całkowicie zrezygnować z jej zakupu czy wymieniać na następny może nie trefny egzemplarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...