michalwisniewski2000 Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Cześć wszystkim. Mam słabego kompa i jak gram w cs 2 to mam ledwo jakieś 40 fps. Pamiętam , że w poprzednim cs używałem parametry startowe, które dawaly mi teochę więcej fps. Znacie może opcje uruchamiania, które będą działać w cs 2 i podniosą trochę wydajność mojego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpalkacs Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 Opcje uruchamiania są podobne jak w cs go. Jest pare nowych ale większość dawnych parametrów będzie działać. Jest to opisane choćby tu: https://esportlife.pl/najwazniejsze-parametry-startowe-w-cs-2-opcje-uruchamiania-zwiekszajace-wydajnosc/ Poszukaj lepiej informacji jak dostosować ustawienia w grze żeby zwiększyć ilość FPS. To Ci powinno dać lepsze efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...