DR.ALBAN Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Witam Mam Windows 10 w najnowszej wersji i niedawno zauważyłem brak opcji "Operacje sieciowe Xbox" w sekcji Ustawienia>Granie Powinna być po lewej stronie, ale nie ma, a była mi przydatna przy zmianie routera choćby po to, żeby sprawdzić jaki mam typ NAT. Czy może ktoś z Was pofatygować się i sprawdzić jak to u Was wygląda ? Poniżej screeny i tak było: i nie ma: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Nie ma tego też u mnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.ALBAN Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 10 godzin temu, S1udak napisał(a): Nie ma tego też u mnie. Dziękuję, że zechciałeś sprawdzić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...