Chuchras Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Witam Kompa mam jak w podpisie, zasilke HuntKey'a 300W a MBM pokazuje mi takie napiecia: +3.3: 2.75 +5: 4.75 +12: 11.8 -12: 11.7 -5: -5.1 Komp dziala stabilnie, ale nie za duze troche te roznice :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 w epoxach napiecie 3.3v to jest napiecie ramow, wiec nie masz sie co tym przejmowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 w epoxach napiecie 3.3v to jest napiecie ramow, wiec nie masz sie co tym przejmowac...A jak sprawdzić napięcie3,3V ?? Speedfanem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 z tego co wiem to tylko miernikiem... chyba ze tam jakis inny symbol odpowiada za 3.3, no chyba tak jest tylko jak on szedl to nie pamietam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Thx bo juz sie obawialem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...