Dog Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 dekoder w tym zestawie glosnikow mozna podlaczyc poprzez: kabel optyczny, koncentratyczny i 3-jackowy...mam liva 5.1..jak podlaczyc koncentratyczny do liva skoro ten jest chinchem (chyba tak sie pisze), a w karcie jest wejscie typu jack? Mozna kupic jakas przejsciowke z chincha na jacka? I pytanie do tych co maja ten zestaw: czy wasza tuba, a dokladniej membrana stuka "o coś" przy wysokim poziomie basu? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ja troszkę offtopic ale podłączanie tych głosników do live'a jest gorsze od kazirodztwa , kanibalstwa razem wziętych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 No mysle, ze podlaczenie do jakiekolwiek karty dzwiekowej jest dobre...sprzet ma na tyle dobre przetworniki, ze nawet audigy2 wysiada, wiec po co dobra karta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ja bym ci radził podłączyc przez kabel optyczny; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Mam jeszcze karte dzwiekowa na karcie abit kd7 raid i tam jest wejscie optyczne..mam teraz tak podlaczone, ale nie mam dzwikeu w grach i w media player... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...