MarkPL Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Cały czas przy WinXP robi mi na wykresie duze spadki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Wez corela albo inny program graficzny i "skoryguj" wykres z tych "spadkow" :P Ale sie z rana usmialem :) thx ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Cały czas przy WinXP robi mi na wykresie duze spadki :(a jak zrobić żebym w 3dmarku 03 na karcie s3trio miał 15 tys punktów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Cały czas przy WinXP robi mi na wykresie duze spadki :(Chodzi ci o to że wykres systematycznie spada czy robi chwilowe ale duże spadki? Jeśli to drugie to powyłączaj wszystkie programy w tle które mogły by zapisywać w tym czasie na dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Hmmm Jakbym umiał wkleic zdjecie to bym Wam pokazał jaki te spadki - i chodzi mi o te chwilowe-duze spadki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 yl o tym topic - ponoc protokoly sieciowe powoduja czesc spadkow, inne progsy tez mog na to wplywac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Proponuję Painta i zrobić linię prostą ;) :P :lol: (dżołk) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Proponuję Painta i zrobić linię prostą ;) :P :lol: (dżołk)Przecież już napisał że chodzi o te "spadki" spowodowane w głównej mierzy programami w tle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...