diolek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 co myslicie o tej gierce ? , wedlug mnie jest super na maiare empire earth ,glowne zalety to roznorodnosc budowli w zaleznosci od wyboru nacji oraz jednostki , i bbaaaaaaaardzo duzo technologii to odkrycia :) , narazie szpilam i jest cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ja tesh w to pykam, giera wymiata. Tylko tnie mi sie mocno :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Sposób poruszania niektórych jednostek jest do bani ale ogolnie lux :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 poprostu jak w tytule, czy ktoś może wie skąd moge pobrać albo sam posiada. Będe wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 to poszukaj na www.google.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Neo_x jak masz pisać takie bzdury to nie pisz wcale, bo jak widzę takie odpisywanie na posty ziomali z forum to mnie aż w nerw to wprowadza. kobe83 też szukałem spolszczenia do tej giery ale nie znalazłem:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Szukałem, aż w koncu zanalałem. Na tej stronie jest http://www.orzel.kgb.pl. Dział spolszczenia.Także do innych gierek. Spolszczenie do Rise of Nations jest nawet spoko chodź w jak pisze autor w 75%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darexu Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 czy wogóle jest?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 tutaj jest spolszczenie: http://www.maciek.kom.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 tutaj jest spolszczenie: http://www.maciek.kom.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mam wersje gold (podstawka i dodatek) gra jednak uruchamia sie w roz 1024/768 i w opcjach jest tylko taka....czy mozna jakos wymusic rozdzielczosc 1280/800 ? Moze jakas linia komend do skrotu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) ZIBI_PL napisał(a): Mam wersje gold (podstawka i dodatek) gra jednak uruchamia sie w roz 1024/768 i w opcjach jest tylko taka....czy mozna jakos wymusic rozdzielczosc 1280/800 ? Moze jakas linia komend do skrotu ? Mozna wymusic wszystkie rozdzialki panoramiczne edytujac linijke w ktoryms pliku konfiguracyjnym (zmiana 0 na 1 przy parametrze "allgraphicmode" czy jakos tak) . Nie mam teraz zainstalowanego wiec nie sprawdze ale mozna znalezc na stronach traktujacych o uruchamianiu gier w trybie widescreen. Jak mi sie gdzies w oczy rzuci to dopisze. BTW giera wymiata ;) EDIT Znalazlem http://www.widescreengamingforum.com/forum...topic.php?t=145 tyle ze te pliki moga byc gdzie indziej niz tam jest napisane, ale gwarantuje ci istnieja ;) (dokladniej sa tworzone przy pierwszym uruchomieniu gry) Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 dziala :) dzieki za pomoc...swoja droga dziwne ze niektore gry obsluguja bez problemu takie rozdzielczosci a trzeba samemu grzebac w plikach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...