Aquarium Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 np od Solteka 75rfn2 i jakie (XP, 2000)? bo nie wiem czy warto ssać winzgrozę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Instaluja się bez problemu ale gierek niemoge odpalić :(( (SOF z CDA naprzykład) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ze sterownikami nie ma problemu wiekszego, gorzej jest ze sterownikiem do modyfikacji radeona9500@r9700 nie chce sie ponoc zainstalowac jakies blue scriny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 gierki nie zając zdąży się rozpracować, ważne że nie ma problemów ze zintergrowaną sieciówą i dźwiękiem . Dzięki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 U mnie gry chodza ja narazie bez problemu - problem robi sie z aktywacja windy po zmianie daty :( sciana i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 W2K3WUV5.EXE - poszukaj tego programiku - panaceum na bolączki aktywacji i update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...