Szuu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Witam Sasmsung G7 przy włączeniu FreeSync monitor zaczyna świrować pojawiają się białe migoczące paski i zostają małe plamki w innych kolorach. gdy wyłączam ta funkcje Częst. odświeżania zmienia się na 144hz i wszystko wraca do normy, identyczna sytuacja przy 240hz, dodam ze sterowniki aktualne, sprawdzone również na innych kablach niż dołączony z monitorem załączam screeny 428101343_7139631632797138_825330808107477348_n.mp4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Która to wersja G7? Zresztą chyba wszystkie dostały update firmware i coś tam miało poprawić w tym względzie. Ale taka sieczka to chyba jakaś wada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Samsung - Odyssey - G75T C27G75TQSP - 27" WQHD sterownik: M-TG700CCAA-1016.1 monitor nie obsługuje hdmi 2.1, na hdmi 2.0 mogę włączyć 144hz a na kablu Displayport 2.1 240hz lecz problem opisany tak jak na górze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Najnowszy FW... Świeży sprzęt? Ja bym reklamował. Jak nie może jakiś magik od elektroniki np. Daniel Rakowiecki na yt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuu Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2 tygodnie temu kupiony, w zeszły weekend złożony PC i wtedy właśnie również monitor odpalony wszystko było ok aż doszedłem do końcowych ustawień w tym zmiana częstotliwości odświeżania i tu niespodzianka ehh.... dobra leci zwrot podziękował 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...