Skocz do zawartości
SpiderMAN

Zestaw InnovaSet R3M w testach na mod4.us

Rekomendowane odpowiedzi

Od firmy www.pc-tuning.pl otrzymalem wlasnie dzisiaj kurierem paczke z zestawem WC znakomitej firmy jaka jest Innovatek.

Zestaw InnovaSet R3M sklada sie:

Blok na CPU InnovaCool Rev.3,

Chlodnica miedziano-aluminiowa Maxxxpert,

Pompka Eheim 1046 12V powered by Innovatek,

Zbiornik wyrownawczy,

rurki, kolanka i inne akcesoria o ktorych wiecej napisze w artykule.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Powiem Wam na pocztatek tyle - temp w full stresie max jak na razie po 1,5h meczenia UD to 44C - wentyl na chlodnicy @7V :D, w porownaniu do 52C na Volcano 7+ tez dzisiaj i w tej samej temperaturze otoczenia, robi na mnie wrazenie :D

O jakosci wykonania nie bede sie wypowiadal, bo nie ma sie do czego przyczepic :D

Update - szyna @ 140MHz - czyli mam 2124 MHz - VCore 1,78 i temp full load 45C :D

haha

Poczekajcie na arta. Pierwszy test w POLSCE!!!

Tak nawiasem mowiac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa ze pompka 12V - mocno obciaza zasilacz a i wydajnosc kiepskawa (pomimo, ze to Eheim). Lepsza na 220V

To jest fakt, ale niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia z inna pompka

Szkoda - ale za to masz okazje przetestowac jak sie taka pompka sprawuje. W aquariusie nie za bardzo, zobaczmy jak tu. Wiesz, pewnie daliby pompke na 220V, ale w zestawach musi byc wszystko proste do zlozenia - a pompka podlaczana do zasilacza taka jest. Z drugiej strony niejeden uzytkownik slabego zasilacza sie mocno zdziwi jak ja podlaczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lipa ze pompka 12V - mocno obciaza zasilacz a i wydajnosc kiepskawa (pomimo, ze to Eheim). Lepsza na 220V

To jest fakt, ale niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia z inna pompka

Szkoda - ale za to masz okazje przetestowac jak sie taka pompka sprawuje. W aquariusie nie za bardzo, zobaczmy jak tu. Wiesz, pewnie daliby pompke na 220V, ale w zestawach musi byc wszystko proste do zlozenia - a pompka podlaczana do zasilacza taka jest. Z drugiej strony niejeden uzytkownik slabego zasilacza sie mocno zdziwi jak ja podlaczy :D

Spadkow napiec nie zauwazylem, komp zachowuje sie normalnie, a zasilacz to 300W Megabajta montowany seryjnie w Tracerach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi