prezes_lbn Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Wczoraj testujac nowego kompa postanowiłem wgrać pare gierek . Wszystko było ok dopóki nie rozerwało mi jednej CD w napędzie. Płyta zamieniła się w wióry. CD-ROM Lite-ON 52x Co o tym panowie myslicie Oczywiście nici z działania napęd pojedzie jutro do wymiany gwarancyjnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sOuL Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 jakiej firmy byla owa nieszczęsna plytka cd?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Ja na tym samym modelu nagralem juz blisko 100CD i nic takiego mi sie nie przydarzylo :) ... poprzednia nagrywarka tez Lite-ON'a ale 48125W nagrala ponad 600CD :P i spalily sie zalediwe 2CD - z mojej winy 1 a nie z mojej druga 8) Wiec mysle ze sa o dobre cd-rw a ze tobie trafila sie felerna jakas wersja :( Jedyne zastrzezenie do niej jakie mam to tryb x52 i wywolywanie malego "tornada" podczas tego procesu - buczy niesamowicie glosno :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Płytka to był oryginalny Warcraft III aaa Beavis musimy sie kiedyś zgadać , to mi powiesz jak sie nagrywa płytki na cd - romie :D Ciekawe jak zareaguja panowie w serwisie na cd-rom w postaci grzechotki :twisted: na odlamki plytek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Mi w pionierze moim pękło orginalene GTA3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Płytka to był oryginalny Warcraft III aaa Beavis musimy sie kiedyś zgadać , to mi powiesz jak sie nagrywa płytki na cd - romie :D Ciekawe jak zareaguja panowie w serwisie na cd-rom w postaci grzechotki :twisted: na odlamki plytek Te Warcrafty jakos sie latwo lamia - to juz nie pierwszy przypadek taki. Moj LG 52x roz.. mi tylko jedna plytke - 2 lub 3 dnia uzytkowania. Zanioslem go do serwisu i za pare godzin odebralem - w serwisie tylko go wyczyscili i powyjmowali kawalki plytki (kolo powiedzial ze mialem farta bo plytka rozpadla sie tylko na 4 kawalki i dlatego tak szybko go naprawil :)). Cedek dziala do dzis - zadnych innych takich wynalazkow nie stwierdzilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Plytki sie dosyc mocno nagrzewaja, podczas dluzszej pracy. Nie wytrzymala i pekla, bo w oryginalach daja najtansze plytki. Zawsze lepiej sobie zrobic kopie, a oryginal trzymac w pudelku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 kumplowi sie tez plytka rozpadla w LG x48 ale tylko dlatego ze kopnoł w kompa bo mu sie wieszał przy odczycie z Cdka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 mojemu kumplowi :DD to trzeba zobaczyć grał w vice (miał 2 płytke w kieszeni) i tak fajnie płytka się kręciła coraz szybciej coraz głośniej aż tu nagle szufladka się wysuneła i tu zaczeła się akcja płytka wyleciała i obijala się o ściany odłamki leciały w moją strone mój kumpel dostał w skroń i leży w szpitalu (no może trzoszke przesadzam :) a to wszystko trwało jakieś 3 sek... ja to co bym nie miał to uruchamiam clone cd zgrywam obraz a potem to albo na płytke albo daemon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...