LowHash Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Hej Potrzebne mi są zastępcze sanki na hdd, które umożliwią ponowny, beznarzedziowy montaż dysku w zatoce na dyski Dysk to serwerowy WD Gold 10TB, który posiada tylko dwa otwory na wpięcie w sanki niestety brakuje trzeciego, środkowego Edytowane 21 Czerwca 2024 przez LowHash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 Wyłam środkowy, na ostatni otwór daj śrubkę i będzie hulać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LowHash Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 właśnie zależy mi na tym żeby nie wyłamywać niczego i zostawić oryginalne sanki w nienaruszonym stanie Czy sanki z linka będą odpowiednie? sanki dell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...