acd Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Znalazlem za 299 ( sirius ) .Moze wie ktos gdzie mozna kupic taniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 nie kupisz taniej tej zasilki bo są w hurtowni za 287 zł brutto pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 a skad jestes?? jak z okolicy lodzi to mozliwe ze za okolo 280 moge zalatwic; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 nie kupisz taniej tej zasilki bo są w hurtowni za 287 zł brutto pozdro. jak to nie :? 8O chocby na www.cheftec.pl sa (o cholewcia raczej byly) po 279 pln ja u siebie w czewie kupilem ja za 260 pln jakis miesiac temu oczywiscie mowa o dual fan z activ PFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 niezłe ceny :? 8O :( 287zł to oficjalna cena ACTION :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 sorki panowie , że się podepnę , ale też jestem na etapie 420W zasiłki - na dniach zakup w związku z tym pytanie : słyszł ktoś albo widział w akcji coś takiego , jak ZASILACZ SIRTEC HPC-420-302-DF 420W ??? co to wogóle jest , bo tak za bardzo nie słyszałem o tym... BTW - 285 brutto w Action kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 sorki panowie , że się podepnę , ale też jestem na etapie 420W zasiłki - na dniach zakup w związku z tym pytanie : słyszł ktoś albo widział w akcji coś takiego , jak ZASILACZ SIRTEC HPC-420-302-DF 420W ??? co to wogóle jest , bo tak za bardzo nie słyszałem o tym... BTW - 285 brutto w Action kosztuje SIRTEC - robi zasilki Chiefteca i paru innych firm. Ten ktory podales to dokladnie to samo co Chieftec 420W DF (nawet oznaczenia takie same). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 thx - wiec chyba bedzie moj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Za 292zł jest w tedsofcie, ale oni mają urlop - na maila musisz pisac www.tedsoft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Za 292zł jest w tedsofcie, ale oni mają urlop - na maila musisz pisac www.tedsoft.pl W Tedsofcie tez wysylkowo przysylaja ?? Dlaczego tam tak tanio ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Tez... Pamietam jak mieli jednego dnia w promocji przez godzine ten zasilacz za 255 zl :!: ale to bylo jakis czas temu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...