shorty2001 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Pytanie takie jak w temacie - ile mozna dac za taka karte nowa? Karta posiada 128MB ram'u, kosci sa 3.3ns - obudowa BGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Ja myślę że w granicach 500zł,może troszkę więcej.Ja w każdym razie więcej niż 500zł bym nie dał biorąc pod uwagę że można mieć 9100 64MB za 280zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Nowa w sklepie kosztuje ponizej 400zł http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?idtres...d=GRHE85L128DTD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Nowa w sklepie kosztuje ponizej 400zł http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?idtres...d=GRHE85L128DTD Czytaj uwaznie, przeciez jemu chodzi o full wersje z pamieciami BGA. 8O IMHO 430 mozna dac, za wiecej mozna kupic Ti4200 przyzwoitej firmy. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Odpowiem nieladnie: gdzie Ty masz oczy, w d**ie? Przeciez nie jestem zainteresowany wersja LE! Ja tu mowie o Hercules'ie 8500 128MB FULL, ktorego u nas w krainie mlekiem i miodem plynacej juz nie dostaniesz! Karta ta ma pamieci o czasie dostepu wynoszacym 3.3ns w obudowach BGA (kwadraciki). Ustawiona jest domyslnie na 275/275. Link, ktory podales odnosi sie do wersji LE na 4ns pamieciach - domyslnie 250/250! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Odpowiem nieladnie: gdzie Ty masz oczy, w d**ie? Przeciez nie jestem zainteresowany wersja LE! Ja tu mowie o Hercules'ie 8500 128MB FULL, ktorego u nas w krainie mlekiem i miodem plynacej juz nie dostaniesz! Karta ta ma pamieci o czasie dostepu wynoszacym 3.3ns w obudowach BGA (kwadraciki). Ustawiona jest domyslnie na 275/275. Link, ktory podales odnosi sie do wersji LE na 4ns pamieciach - domyslnie 250/250! Stary, to ze Pinki nie doczytal, nie oznacza ze odrazu musisz go wyzywac, trochę kultury :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Przepraszam, czy ja go wyzywalem? Chodzilo mi o to aby na przyszlosc zwracal uwage na pewne szczegoly / detale zanim zacznie sie udzielac. Zaznaczylem, iz "odpowiem nieladnie" nie zaczalem od ty g***i ch***, itd, wiec w czym problem? Jezeli Pinki poczul sie urazony to przepraszam. Z drugiej strony "to ze Pinki nie doczytal" - skad wiesz ze nie doczytal, moze Pinki nie widzial / nie widzi roznicy miedzy obydwoma kartami - sadze, ze nie musisz robic za jego "adwokata" Pinki sam mogl sie wybronic. Zreszta nie robmy OT / teraz Pinki wie gdzie lezy roznica miedzy tymi kartami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 kupisz nowego herca 8500 FULL na allegro za 450 zł -> ale lepiej pomyśl nad GF4 ti, chyba że używasz TVout - to bez gadania Hercules pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ja bym i tak nie brał jesli była by za ponad 400zł.Wolałem by wtedy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> GF4TI4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Kupilem ta karte za 79.90 Euro do tego koszta przesylki 26.90 Euro :( razem 106.80 Euro. Dobrze, ze moja matka wrocila z Belgii bede mial Euro po cenie sprzedazy w kantorze, zawsze wyjdzie to troche taniej. Szkoda, ze Polska nie jest w EU - koszta przesylki wynioslyby wtedy 16.90 Euro. Na poparcie swoich slow podam zrodlo, z ktorego nabylem owa karte po "tak przystepnej" cenie. Cena owszem jest zachecajaca tylko wtedy gdy karte kupi sie na miejscu, tj. w Niemczech (79.90 Euro, ok. 350zl) . Gdyby wywozic ja z Niemiec "samochodem" odliczyc mozna jeszcze Niemiecki VAT karta wyszlaby za jakies 300zl. Moja dobra rada - kiedy kupujecie cos z zagranicznych sklepow online / aukcji dowiedzcie sie dokladnie ile bedziecie musieli zaplacic za przesylke, nie po zakupie tylko przed :) (u mnie przesylka wynosi 1/3 wartosci karty). Zabawne jest to, ze moglem kupic karte tak jak wspomnial tu mk1 od osoby, ktora zajmuje sie sprowadzaniem ich. Wtedy zaplacilbym razem z kosztami przesylki 450zl - wolalem "zaoszczedzic" i wziac sprawe w swoje rece :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :lol: Spokojnie :lol: W linku jaki podalem nie pisalo LE wiec pomyslalem ze to FULL :) Nie popatrzylem na opis, moj maly blad ale zeby taka reakcja :?: :roll: Leczysz sie :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Przeciez wyraznie w tytule tego produktu na stronie barwKomp'u widnieja literki LE, nie wiem jak mogles tego nie zaowazyc: "Hercules Prophet Radeon 8500LE 128MB DDR TV DVI". Po drugie - kazdy kto jest obeznany z tematem wie co oznacza symbol BGA - z obrazka znajdujacego sie pod linkiem, ktory podales widac ze wersja tej karty to LE. Po trzecie - leczyc sie nie musze jednak radze Tobie udac sie do doktora. Zdaje sie, ze masz powazne problemy ze wzrokiem. We wczesniejszym poscie przeprosilem Cie na wypadek gdybys poczul sie urazony. Niski ton Twoich wypowiedzi oraz wrodzona glupota swiadcza zle nie o mnie tylko o tobie. PEACE! P.S. Widze, iz zaczyna sie robic duze OT ... Moderatorow prosze o zamkniecie / usuniecie tego topic'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek83 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 NIe wiem co sie bardziej oplaca ... ale ten Radeon z barwkomp a po podkreceniu chodzi na rdzen 300 / pamiec 600 bez najmniejszego bólu natomiast jak kreci sie ten 8500 full to nie mam pojecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...