Skocz do zawartości
ptaku666

Problem z LG GCE-8240b 24x/10x/40x

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kupiłem sobie nagrywarke LG GCE-8240b 24x/10x/40x. Tylko jest jeden problem, czasami nagrywa płyty do konca a czsami staje na jakims procencie i się nie rusza. Próbowałem już z różnymi programami na każdych jest ten sam problem. Mój sprzęt to:PII 350, 320 RAM 100mhz, HDD IBM 7200 13,5 GB, GeForce 2 MX400 64MB. Wszystkie płyty nagraywam z dysku poniewaz mam zawolny cdrom (24x). Będe bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio kupiłem sobie nagrywarke LG GCE-8240b 24x/10x/40x. Tylko jest jeden problem, czasami nagrywa płyty do konca a czsami staje na jakims procencie i się nie rusza. Próbowałem już z różnymi programami na każdych jest ten sam problem. Mój sprzęt to:PII 350, 320 RAM 100mhz, HDD IBM 7200 13,5 GB, GeForce 2  MX400 64MB. Wszystkie płyty nagraywam z dysku poniewaz mam zawolny cdrom (24x). Będe bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie.

Jeżeli używasz WINXP to ściągnij sobie path CDburner i aspi pod winme i 98 pozostaje ci ukatualnienie tylko aspi. Czasem kilka programów zainstalowanych na jednym kompie pod jednym systemem też nie daje dobrych efektów wtedy tylko reinstalka systemu :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...