ptaku666 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Ostatnio kupiłem sobie nagrywarke LG GCE-8240b 24x/10x/40x. Tylko jest jeden problem, czasami nagrywa płyty do konca a czsami staje na jakims procencie i się nie rusza. Próbowałem już z różnymi programami na każdych jest ten sam problem. Mój sprzęt to:PII 350, 320 RAM 100mhz, HDD IBM 7200 13,5 GB, GeForce 2 MX400 64MB. Wszystkie płyty nagraywam z dysku poniewaz mam zawolny cdrom (24x). Będe bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 popytaj sie na www.cdrinfo.pl ... tam powini wiedziec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 popytaj sie na www.cdrinfo.pl ... tam powini wiedziec :)Dokladnie ,tam chlopaki wiedza o czym rozmawiac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ostatnio kupiłem sobie nagrywarke LG GCE-8240b 24x/10x/40x. Tylko jest jeden problem, czasami nagrywa płyty do konca a czsami staje na jakims procencie i się nie rusza. Próbowałem już z różnymi programami na każdych jest ten sam problem. Mój sprzęt to:PII 350, 320 RAM 100mhz, HDD IBM 7200 13,5 GB, GeForce 2 MX400 64MB. Wszystkie płyty nagraywam z dysku poniewaz mam zawolny cdrom (24x). Będe bardzo wdzięczny za pomoc w tej sprawie. Jeżeli używasz WINXP to ściągnij sobie path CDburner i aspi pod winme i 98 pozostaje ci ukatualnienie tylko aspi. Czasem kilka programów zainstalowanych na jednym kompie pod jednym systemem też nie daje dobrych efektów wtedy tylko reinstalka systemu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...