OsTrY Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 mam problem z karta muzyczna bo podlaczylem 2 karte bo mi sa potrzebne dwie do tego aby mixer dzialal na dwa kanaly i pierwsza dziala ok a ta 2 karta jest wykryta przez windows , sterowniki jak chce updatowac to mowi ze ma dobre , mowi mi tez ze "karta jest wykryta ale nie dziala prawidlowo" i odsyla mnie do ustawien karty ... wie ktos moze jak mozna to zrobic zeby ona dzialala albo co moze byc powodem ze ona nie dziala?? ...obydwie karty sa takie same "Sound Blaster AudioPCI Legacy Device" z gory dzieki ... Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 sprawdz czy nie ma konfliktów przerwań IRQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zmien temat topicu, na jakis normalny, bo wywale :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...