ziCk_lodz Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2024 Mamy w Polsce jakiegoś odpowiednika CableMods? Jestem akurat na urlopie i składałem PC ze starych części i gdzieś mi się zapodział kabel 4+4 CPU z modularnego zasilacza, potrzebny na wczoraj... znamy kogoś w Polsce kto zajmuje się robieniem kabli na zamówienie pod konkretny model zasilacza? Pamiętam kiedyś dawno temu ktoś tu się reklamował, ale niestety nie mogę odnaleźć namiarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky_Panda Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 Podpinam się pod pytanie bo sam chętnie dokupię kabel 1x 16 pin na 3x8 pin żeby móc bezpośrednio wpiąć takiego RTX 4070 Ti SUPER do mojego starszego ale porządnego zasilacza EVGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2024 Napisz do https://forum.pclab.pl/user/285118-zawisztheblack/ Robił całe komplety ale czy nadal się w to bawi to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...