Skocz do zawartości
Van Zan

AverTV Studio 303

Rekomendowane odpowiedzi

ma kilka pytan odnosnie tego tunera :

-czy można zgrywać nim filmy do divx

- czy można zaprogramowac pilot do obsługi winampa itp.

zamierzam kupić tuner i ten by był najlepszy gdyby miał w/w opcje

moze znacie lepszy tuner za ok.300zl który miałby te opcje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl raczej na tunerem tv sat. 300 zloty kosztuje karta sky star2 do tego dish jesli nie masz to jakies 150zloty za 80cm z lnb.

Bedziesz mogl nagrywac z jakoscia nadawana przez operatora. Przewaznie bitrate jak na dvd;)

Imho nie ma sensu kupowac karty analogowej (nic nie widac na ekranie), zero ostrosci ogolnie kila i mogila)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz AVerTV Studio 303 to najlepsza karta tv na rynku ale ja mam problemy z ogólnym działaniem pilota, nawet tunera nie chce sterować ! próbowałem instalować jakieś stery do tego ale w/g mnie to samo powinno działać bez szukania sterów i kombinowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do tunera tv sat. nie jetem zbytnio przekonany a nawet gdyby i wykombinuje dod. 150zl.

A co do Avera,byłem w miare przekonany co do jego kupna ale po dwóch ostanich wypowiedziach sam juz niewiem

chyba wezme cos od Prolinka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem avera 303 przez pare dni; poniewaz przyslali mi wersje bez tunera radiowego to przy odsylaniu poprosilem o przyslanie mi w zamian (za doplata) WinFast TV2000 XP Expert. Tuner Leadtek'a ma zdecydowanie lepiej pomyslane oprogramowanie (plus 3 plytki z dodatkowym oprogramowaniem) ; nawet sama karta tunera jest lepiej pomyslana bo nie zajmuje line-in na karcie dzwiekowej (audio z tunera podlacza sie bezposrednio miedzy kartami wewnatrz obudowy przez Auxiliary)

P.S. Winfast jest oczywiscie na tym samym ukladzie co aver (Conexant CX23881)

P.S. Na stronie Leadteka moza pobrac nowsze stery i PVR

zdecydowanie warto dodac te pare zlotych

http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6804&sid=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...