G@wel Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Witam.. Wiec mam starego laptopa.. Compaqa..... jakis stary.. ze szwecji... ale za holere nieiwem jak w nim wejsc do biosu.. i nieiem jak sformatowac twardego.. byl na nim system windows 3.11.. ale niemoge z nim nic zrobic.. bo sie nieuruchamia.. pokasowane sa pliki windowsa:( Ludzie.. pomozcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie wiem jak z notebookami ale compaq kiedys w stacjonarnych kompach mial specjalne dyskietki które umożliwialy zarządzanie biosem i wogóle kompem . Poszukaj na stronie Compaqa w obludze technicznej swojego i zobacz tam wszystko co trzeba powinno byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 jest to któryś z klawiszy funkcyjnych. Bodajże F1, ale jeżeli nie zadziała do sprawdź wszystkie od F1 do F12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 OK.. juz sie udalo:D trzymac F3.. a potem F10:D hehe.. ale kombinacje.. ale sluchajcie.. wiec jest taki komp.. procek... 100 Mhz, ram 8 MB.... twardy cos kolo 700 MB.. i wykombinowalem cos takiego.. postawic winde 95.. i jakis programik do mp3.. neiwiem czy winamp sie nada.. bo strasznie pamiec zabiera.... ale neiime.... aha... i chce wstawic CD-ROMa.. bo niema.. wystaerrczy przejsciowka?? Czy cos ejzcze?? Co o tym wszystkim myslicie??:D Pozdrawiam G@wel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 eee a ile ci trzyma batria, bo rozumiem ze chcesz trego uzywac jakoo przenosny odtwarzacz CD ?????? gdzies na allegro widzialem ze cos takiego kolo 2 godzin trzyma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 hehe:D nie.. bateria to wogule porazka:D hehe.. nieda rady.. trzyam moze ze 20 minut:D pod zasilaniem jest:D i che tego uzywac na dzialeczce, albo w samochodzie:D zasilacz do samochodu bede mial:D tylko problem z tym, co napsialem wyzej:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 chyba procki intela w przenośnych kompach nie różniły się od tych ze stacjonarnych. jakby co to możesz P166 mmx @ 233 lub zostawić 166 i masz sporo wydajniejszy komp za marną kasę. cd rom - możesz poszukać na allegro cosik do laptopa, da się kupićprzelotki z laptopów na zwykłe kable ale to kosztuje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Procek raczej bedzie wlutowany - przynajmniej ja tak mam w swojej Toshibie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 OK. Aha.. mam jeszcze jedno pytanko. Narazie niemgoe go rozkrecic, bo jezcze niejest moj.. i mam pytanko.. sa tam oprocz kanalu dla hdd, jakis inny.. bo chce podlczyc Cd-ROma.. a ze to jest jakis staroc, wiec nieiwem.. Doda ze jest to laptop Compaq Contura 430CX Prosze.. pomozce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Witam... rozebralem laptopa..... no i jest tak... jest tylko hd podlaczony... odrazu pod plytke glowna.. i tutaj pytanie moje... czy istnieje mozliwosc podlaczenia CD-Romu razem z twardym.. .ale to musi byc krotka przelotowka, i dlugi kabel wychodzacy:) da rade gdzies kupic cos takiego:)?? A moze zrobic..... ale zabaardzo mi sie niechce:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...