PioZ Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Poszukuje programu który pozwoliłby nagrać ruchy i kliknięcia myszki oraz sekwencje wprowadzane za pomocą klawiatury. Ideałem byłaby aplikacja działająca w XP i zapiująca to wszystko w postaci jakiegoś makra "pod klawisz". Jeśli macie namiary na jakąś aplikację albo pomysł jak to zrobić to... czekam na odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 moze Hyper snap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 moze Hyper snapNie bardzo, bo z tego co czytałem Hyper Snap robi tylko zrzut ekranu a ja chcę nagrać ruchy kliknięcia i klepanie w kalwaiature tak, żeby móc to później odtworzyć. W każdym razie dzięki za dobre chęci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Sam sobie odpowiem, bo w końcu znalazłem taki program jakiego szukałem a może jeszcze komuś sie przyda. A nazwa jego: Macro Magic. :) Potrafi zarejestrować sekwencje klikania/pisania i zapisać to jako makro "pod klawisz". Spore możliwości konfiguracji i trochę predefiniowanych makr. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...