Retrogranie Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Hejka mam problemy z grami,z emulatorem RSPC3.Jak gram to klatki spadają do 40 fps.Za każdym razem resetuje grafikę,60 fps chwile utrzymuje,czym to może być spowodowane?.Dodam że Turbo Boost jest włączone,bo bez niego nie mogę podbić klatek.Dawałem na Edytuj zasilanie,zrównoważony albo wysoka wydajość.Też nic nie dało.O to mój sprzęt https://zapodaj.net/plik-I13YCNrtRC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Oj te Acerki a sprawdził Pan czy nie ma Throttling-u, kiedy ostatni raz Pan go zaniósł do serwisu w celu " czyszczenie i konserwacja układu chłodzenia wraz z wymiana pasty oraz termopadów " : )). A tak na poważnie trzeba zadać sobie pytanie ile laptopek ma i kiedy ostatni raz była pasta wymieniona bo ona może być głównym powodem dlaczego masz problemy z klatkami. Druga opcja to sprawdzić czy łączy dobrze gniazdo zasilania i nie ma problem z zasilaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retrogranie Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Laptopa kupiłem na początku stycznia,a temperatury schładzam w Nitro Sense 5,świetnie nadaje się do użytku w nowych grach.i nie grzeje.Sprawdziłem dwa gniazda i nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Spróbuj dodać aplikacje w taki sposób i testnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retrogranie Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Też nic fajny laptop "Gameingowy" jak promują ;D.Wczejśniej próbowałem planowanie przyspieszanego sprzętowo procesora GPU Ale wyskakiwały blue screen,także nie chcę tego robić.W panel NVIDIA też próbowałem na swój sposób zwiększenie wydajności.Też lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września Oj to powiem Ci szczerze że zaczynają mi się kończyć pomysły a Acerki to ja lubie. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retrogranie Opublikowano 29 Września Zgłoś Opublikowano 29 Września (edytowane) No cóż nowe gry nie które mi chodzą na full.Może właśnie laptop do tego przeznaczony jest :). Ja mam miłość do laptopów,kiedyś u cioci na Windows XP hulałem,i można ze sobą zabrać taki sprzęcik 🙂 Ale nie jest tak źle nie spada do 20 FPS :).A inne emulatory spoko chodzą.W nie których miejscach tylko spada od 48 fps do -44 fps Edytowane 29 Września przez Retrogranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Retrogranie Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Wczoraj zrobiłem reinstalke Windows 10 jest czyściutki od Microsoft. Lagowało w grach ale z powodowało przez temperatury,na całą noc zostawiłem laptopka by schudł z temperatury.I dzisiaj normalnie działa. Te acerki... ;s,za każdym razem tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...