szary_wolf Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Witam Mam takie pytanie. Jako że jestem laikiem więc chciałem się spytać ile czasu maksymalnie(w godzinach) dziennie może pracować laptop a ile komputer stacjonarny?? No bo komp stacjonarny to teoretycznie może działać cały czas, a ile laptop?? No bo laptop o wiele gorsze chłodzenie itp. więc ile może godzin pracować? Tak żeby się nie uszkodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwego Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Nie ma limitu. Smartfon ma jeszcze gorsze chłodzenie a pracuje miesiącami albo i latami, mając tylko krótke restarty co jakiś czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października W dniu 15.10.2024 o 07:43, szary_wolf napisał: Witam Mam takie pytanie. Jako że jestem laikiem więc chciałem się spytać ile czasu maksymalnie(w godzinach) dziennie może pracować laptop a ile komputer stacjonarny?? No bo komp stacjonarny to teoretycznie może działać cały czas, a ile laptop?? No bo laptop o wiele gorsze chłodzenie itp. więc ile może godzin pracować? Tak żeby się nie uszkodził. 24h/dobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października OK dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...