maticzarny01 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Witam. Po odpaleniu cs2 gra jakby zacinała się a właściwie obraz i nie chce ruszyć dalej. Muzyczka dalej gra a obraz stoi w miejscu. Wszystkie sterowniki są ok, odinstalowałem już cs2 I ponownie zainstalowałem u tak samo ze steamem. Ma ktoś pomyśl czemu tak die dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesierzg Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Dodaj do ustawień uruchamiania (PPM na Counter-Strike 2 w bibliotece Steam, Ustawienia) i dodaj -autoconfig Uruchom grę i jak wczyta menu to wyłącz i usuń -autoconfig z opcji uruchamiania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhanks241 Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu W dniu 17.10.2024 o 18:10, maticzarny01 napisał: Witam. Po odpaleniu cs2 gra jakby zacinała się a właściwie obraz i nie chce ruszyć dalej. Muzyczka dalej gra a obraz stoi w miejscu. Wszystkie sterowniki są ok, odinstalowałem już cs2 I ponownie zainstalowałem u tak samo ze steamem. Ma ktoś pomyśl czemu tak die dzieje? Może występować problem z niewystarczającą ilością pamięci wirtualnej. Spróbuj wyłączyć nakładkę, zakończyć niepotrzebne procesy, zwiększyć plik strony, sprawdzić spójność plików. Napisz jaki efekt, wyszło czy nie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...