dysan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 nie mogem zainstalowac windowsa plytka sie nie botuje a dawniej bylo dobrze instalowalem 3 biosy do plyty gluwnej i to samo moja plyta to asus a7v8x-x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 u mnie na abicie kt7a nie można było zabootować z cd, chćby nie wiem jak się starać. jeśli u ciebie się dało a teraz nie możesz to albo płyta nie jest bootowalna, może wymieniłeś napęd CD, albo spróbuj zamienić podłączenie CD na taśmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 niop pokombinuje to muwisze ze na abicie sie nie da z cd zabotowac windowsa hm... mam ten sam cdroom niewiem czemu sie na moim asus nieda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A płyta z Windowsem też ta sama? Po co zakładałeś kolejny topik? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40609 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...