ocokaman69 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Witam forumowiczów. Chciałem się poradzić w kwestii zmiany mojej karty graficznej na wydajniejszą bez wymiany procesora (chodzi mi o to aby procesor nie był dla niej wąskim gardłem) lub z wymianą procesora na jak najwydajniejszy do tej płyty którą mam i dobranie do niego karty. W tej chwili gram w 1080p ale ten mój GTX już powoli jęczy a nowego Indiany w ogóle nie uruchomię. Mam w planie wymienić całą jednostkę pod RTX 5080 ale dopiero jakiś czas po premierze tych nowych kart. Poza tym sama jednostka którą w tej chwili posiadam ( bez karty graficznej ) ma raptem 3 lata więc nie chciałbym już zmieniać całości. W tej chwili procesor się nudzi a nie chciałbym wydać niepotrzebnie kasy żeby to karta nie była wykorzystana w 100 procentach. Byłbym wdzięczny za wszystkie sugestie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Jak kupisz 4060 lub 7600 do wakacji to najmniej na nim stracisz kupując za 1400 sprzedaż za go najgorzej 1100zl. Załóż oddzielny email i konto na danym sklepie abyś miał łatwo sprzedać. Oczywiście czym droższa karta tym gorzej wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocokaman69 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Ok dzięki za odpowiedź. Czyli 4060 będzie dobrze dobraną kartą. A dlaczego łatwiej mi ją będzie sprzedać jeżeli założę nowy email i konto w sklepie? Jakie to ma znaczenie? Przecież jeżeli będę ją później sprzedawał to nie z powrotem do sklepu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Ale ja jako kupujący kartę z 2 letnią jeszcze gwarancją oczekuje że dasz dowód zakupu a jeśli dowód zakupu np media expert jest powiązany z kontem(w przypadku zakupu internetowego) i bez nie niego mi gwarancji nie uznają. Tak przypadki są. Czy 2 min roboty nie jest potem wygodniejsza opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocokaman69 Opublikowano 18 godzin temu Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Ok rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...