xxx Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 2600+Thunder-b jakie najlepiej napiecie dac na procka orginal to 1.625.v bede podkrecal na 2700+ albo 3000+ wiecej juz nie czy 1.725.v starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a skad my to niby mamy wiedziec :? :x kazdy proc zachowuje sie inaczej jest jedna prosta zasada wyciskasz jak najwiekszy power przy jak najmniejszym vcore ale przy maksymalnej stabilnosci pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Ja podloczylem pod 220V i swietnie mi chodzi ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 a skad my to niby mamy wiedziec :? :x kazdy proc zachowuje sie inaczej jest jedna prosta zasada wyciskasz jak najwiekszy power przy jak najmniejszym vcore ale przy maksymalnej stabilnosci pozdro dokladnie :) sprawdz podpisy Lagiera i moj - to samo mam 12x166 przy Vcore=1,575 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...