tiger2280 Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Kiedyś czytałem taki artykuł https://www.benchmark.pl/aktualnosci/amazon-games-i-maverick-games-w-drodze-nowa-gra-samochodowa.html i ten artykuł był napisany 1 czerwca i nadal nic cisza zero informacji o premierze tej gry chyba że ja nie jestem w temacie bo ogólnie przestałem czytać artykuły komputerowe ponieważ nie korzystam już z przeglądarki Opera gdzie miałem szybki dostęp do artykułów i je lubiłem czytać bo tam można było kategorie sobie ustawić jaką się chcę ale teraz innej przeglądarki używam i tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Zapowiedź sprzed pól roku, że w ogóle coś takiego będzie, czyli do zobaczenia za 2-3 lata jak dobrze pójdzie. To nawet nie ma tytułu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...