mostom Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Miałem stabilnego kompa przy konfiguracji takiej jak w podpisie. Testowany komp 3dmarkiem, prime95 i wsio o.k. Zmieniłem kartę grafiki na duuuużo słabszą na nvidia (moja Ati jest w serwisie). I chciałem odpalić 3dmarka - poszedł pierwszy test a potem wywaliło. To jeszcze rozumiem - słaba karta. Ale jak włączyłem Prime95 to też od razu błąd. Czy w takim razie mam stabilny komp przy tych ustawieniach jak wróci z serwisu moja karta, czy nie? Dzielnik chyba jest zablokowany na epoxie więc podkręcaniem szyny chyba nic na tę słabszą kartę graficzną nie wpływa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Co do pytania to nie wiem jak na nie odpowiedziec ale chyba ci chodzilo o mnoznik a nie dzielnik, chociaz jakby to w sume polaczyc ...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Co do pytania to nie wiem jak na nie odpowiedziec ale chyba ci chodzilo o mnoznik a nie dzielnik, chociaz jakby to w sume polaczyc ...:)Chodziło mi właśnie o dzielnik AGP i PCI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...