altshiftctrl Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Witam, Używam portalu do streamingu boosteroid. Coś jak nVidia geforce nów. Problem jest taki że nie obsługują oni obrazu ultra wide 3440x1440. Nadaja do 4k 120fps. Mają na pokładzie AMD 7900xt. Maksymalna rozdzielczosc ultra wide jaka obsluguja to: 2400x1080 Obsługują takie rozdzielczosci: https://help.boosteroid.com/en/content/supported-screen-resolutions?ref=is&_q=resolution Jestem mega zły bo nie mają 3440x1440...a najbardziej mi zależy na grze tylko i wyłącznie w ultrawide...bo wtedy jest większe pole widzenia. Nie wiedzą czy i kiedy wprowadza 3440x1440. Z 21:9...obsługują maksymalnie 2400x1080. Moje pytanie teraz jest takie. Jakiej wielkości i rozdzielczosci powinienem kupić monitor żeby był najbardziej dopasowany do powyższej rozdzielczosci. Wątpię że można to jakość obejść...bo natywne 4k będzie mniej widać chyba na ekranie niż na powyższej rozdzielczosci...? Nie wiem... Proszę doradźcie. Dziękuję. Budżet ile trzeba tyle wydam. Jednak jeżeli do tej rozdziałki nie trzeba monstera to jakiś zwykły przecientiak się zda. Dziękuję z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...