Kiper09 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Cześć, Zacznę od tego że mam płytę msi pro z-690 ddr4, kupiłem Procka i9 14900f pierwsze pytanie czy moje chłodzenie SC Navis f240 da sobie radę czy inwestować w coś lepszego? I druga sprawa od czego zacząć jeżeli chodzi o UEFI? Jakie limity ustawić i jakie uv zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGuma Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Chłodzenie trochę małe ale uv zrobi robotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiper09 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Tylko pytanie czy wystarczy dać -offest czy bawić się z tymi PL czy Lite Load? jak chłodzenie nie wyrobi to polecasz teraz Liquid freezer III 360mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGuma Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Offset to tylko jedna sprawa przy uv, musisz jeszcze ustawić linie ac dc i cpu load line dla najlepszych efektów. W przypadku i9 14900f iccmax ustaw na 350 A i limit na pl1 i pl2 na 280 to powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...