fr3ak Opublikowano Wtorek o 14:56 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 14:56 hej, jestem tu trochę nowy, dawno nie bywałem ża żadnym forum, ostatnio to pare(naście) last temu na forum pclab. Mam plan na włożenie do mojego komputera 4x5090 - pod ML/AI itp. Mimo wszystko wydają się najlepszym wyborem pod względem cena-jakość(dużo szybkiego vram). Niestey wydaje mi się ze bardzo ciężko będzie mi znaleźć normalnego sprzedawcę(żeby wrzucic w koszty) 5090 FE żeby karta miała dwuslotowe chłodzenie. Oczywiście uprzedzając wszystkie zarzuty - planuję undervolting, jestem pogodzony z utratą wydajności, ale w podobnej cenie nie dostanę żadnej innej nVidii z 32GB VRAM i do tego takiej szybkiej. Wracając do meritum. Jako że jesteśmy w dziale WC zastanawiałem się nad zakupem 4x kart z blokiem wodnym, dwuslotowych. I teraz pytanie - czy istnieją jakieś sensowne firmy/osoby które we Wrocławiu bądź okolicach zajmują się budową systemów WC, oczywiście odpłatnie? O czym powinienem jeszcze wiedzieć w takiej konfiguracji? - chciałbym WC tylko na karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...