Ghost Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Mysle o zakupie procesora Pentium 4 z FSB800, zastanawiam sie tylko jaka plyte wybrac. Ktora z wymienionych ponizej plyt glownych byscie mi polecili? - ABIT IC7-G - ASUS P4C800-E DELUXE - MSI Neo-FIS2R A moze jakas inna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 :arrow: Asus P4C800 jest naprawde bardzo dobra plyta. uzytkowalem ja przez kilka dni i gdyby nie jej cena, to teraz napewno goscilaby w moim zestawie. jezeli masz kase - kupuj! jezeli jednak chcialbys troszke kasy przyoszczedzic (np. kupic za to wiecej ramu) w zupelnosci wystarczy Ci Abit IS7. w moich testach plyta ta, przewyzszala Asus'a o kilkanascie punktow w niektorych benchmarkach. napewno obie plyty sa godnie polecenia. P.S. ten temat byl juz wielokrotnie poruszany na forum. nastepnym razem poszukaj, zanim zadasz pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 mam 2 propozycje : kup asusa i poszukaj bo było troche tematów o płytach pod P4 i to w ostatnim tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ja mam MSI i nie narzekam kosztowala mnie tylko 550zł teraz po 520 - 530 chodza :) chyba ze chchesz miec wypasiona wersje (RAID,LAN 1Gps itd.) to placisz jakies 200 - 250zl wiecej :D polecam pozdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...