wrobsipl Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zwracam się do was z pytaniem czy warto kupić Radka Saphira 9500 @ 9700 z chłodzeniem zalmana lub termaltakea z komputronika za około 1050,- czy jest coś lepszego za te pieniądze Przeglądałem inne firmmy i chyba tylko komputronik ma takie zmodyfikowane Saphire. Co o tym sądzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 :arrow: oczywiscie, ze warto. sam zainwestowalem w Radeon'a 9500@9700 z Komputronika za 949 zl i jestem zadowolony (pomimo pamietnego incydentu). dzisiaj/jutro zaloze na niego bloczek wodny. jezeli masz kase, to kupuj! nic lepszego za ta cene nie dostaniesz! P.S. polecam tego z chlodzeniem Thermaltake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 A tego byś nie chciał: http://www.sirius.pl/news.php?id=2257 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 :arrow: nie oplaca sie brac 9600 Pro za ta sama cene. wydajnosc w porownaniu z 9500@9700 jest nieporownywalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 o jakim pamiętnym incydencie mówisz chodzi o komputronika czy co jak tam sprzedaja a i słyszałem że ta podkręcona karta przez nich jest tylko softwerowo a nie modowana elektronicznie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 :arrow: zapraszam do tematu - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40192 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Wlasnie - jush bylo. A przy okazji - nierz i sie nie zastanawiaj - cholera - ma ktos porzyczyc 1000 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...