AmonSul Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu Witam Kupiłem hub na wentylatory i oświetlenie argb, problem mam z nimi taki że ma kontrolować prędkości, a wentylatory chodzą na max obrotach. Sprawdziłem już: Wentylatory pwm 4 pinowe- działają obroty po podłączeniu pod płytę Podłączyłem według instrukcji po wejście czerwone- nie pomogło Sterowanie przez program nie działa Myślałem że kupiłem jakiś zły model (wtyczka 2 pin pod wentylatory- a gdzie sterowanie?) przeczytałem masę specyfikacji podobnych hubów i ma działać kontrola obrotów. Skończył mi się już pomysły co z tym mogę jeszcze zrobić? Czy komuś coś podobnego działa? Motel: 5V 3Pin RGB AURA kontroler i 4pin PWM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu w biosie patrzyłeś ? PWM i DC ? może nie widać obrotów ale same w sobie działają ja też tak mam te 2 piny są od kontroli + i - jest Sata do zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...