K4Zziu Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Witajcie wyczyściłem radiatory, wentylatory, wymieniłem paste. komputer zaczął działać cicho plynnie na teście temperatury super, ale jak odpalam simsy lub rolblox to komputera zas chodzi jak traktor. laptop to Dell Inspiron 15 7577 stary już lata swoje ma, a wczoraj byla pierwszy raz robiona wymiana wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Wymiana wszystkiego tzn. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4Zziu Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Źle napisałem, laptop chodził jak trakto jak do mnie przyszedł, wymieniłem pastę, pady, wyczyscielm wentylator i radiatory, takich warstw syfu dawno nie widziałem, odpaliłem po złożeniu kompa, temperatury spadły na teście z 99 do 76. Natomiast podczas odpalania gier zaczyna szukać jak młot pneumatyczny albo jak taki masażer, traktor, ale w spoczynku już tak nie robi i bardzo ładnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...