szary_wolf Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Witam Mam problem z facebookiem a konkretnie z Messengerem. Od razu pisze że mam słabe łącze bo tylko 70 mbit. Problem z fejsem mam taki że nie zapamiętuje mi wiadomośći w messengeże tzn. do kogoś coś napisze a potem znika mi to, i też nie widze wiadomości od kogoś. Od razu pisze że na dole messengera jest napisane że jest pełne szyfrowanie itd. Problem zaczął się od pewnego czasu i dotyczy tych najnowszych wiadomości(może dlatego że miałem wtedy szybsze łącze) bo te starsze wiadomości sprzed np. roku to widze, jest tylko problem z tymi najnowszymi. Czy to chodzi o łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca A co ma wspólnego łącze z kwestia zapisu wiadomości na msg Sprawdź ustawienia. Włącz jaka kolwiek rozmowe i uruchom messengera w apce messengera. Kliknij w menu kontekstowe i wybierz preferencje - sprawdź czy masz to włączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 5 Marca Zgłoś Opublikowano 5 Marca Nie mam nic takiego, pisząc o apce masz na myśli messengera pod smartfonem? Bo ja na smartfonie nie korzystam z fejsa czy messengera, tylko korzystam na lapku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu81 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Opublikowano 10 Marca Również korzystam na lapku, więc nie wiem w jaki sposób działa to na smartfonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel91 Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca spróbuj tak: Masz te ikonke w prawym górnym logu. Kliknij menu kontekstowe i są tam ustawienia czatów. Prywatnośc i bezpieczestwo i tam beda opcje o których pisalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wolf Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Mam to mistrzu !! Ustawiłem. Także wielkie dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...