Patryk_Mi Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Dzień dobry. Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że jestem totalnie zielony, a wszystko co robię jest podyktowane tym co zobaczę w poradnikach. Proszę nie zakładać, że cokolwiek umiem i tłumaczyć wszystko jak dziecku. Z góry dziękuję. Kupiłem laptop bez systemu. Dokładnie LENOVO LOQ 15IAX9 15.6 Niestety myślałem, że zainstalowanie systemu będzie prostsze. Najpierw próbowałem zainstalować win 10 przy pomocy pendrive, zgodnie z instrukcją na stronie. Każda z 4 podjętych prób kończyła się na 31% postępu, gdzie wyskakiwał mi błąd, niestety nie pamiętam jaki. Później spróbowałem zrobić to samo tylko z win 11. Dowiedziałem się ze potrzebuje również sterowników Intel-a aby komputer widział pendrive z systemem. Pobrałem plik zalecany do mojego laptopa, wypakowałem przy pomocy cmd do bootowalnego pendrive, i wyglądało to tak: strona z której pobrałem sterowniki: tutaj pendrive z systemem: oraz wypakowany plik: Nie jestem pewny czy zrobiłem to dobrze, ale zadziałało i udało się rozpocząć konfiguracje Windowsa. Zaraz po wybraniu opcji że nie mam klucza, i wybraniu niezależnie, którego systemu do instalacji pojawiał mi się taki błąd, z którym kompletnie nie wiem co zrobić. Laptop jest mi potrzebny w tym tygodniu, nie zdarzę go oddać do serwisu. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...