Grolshek. Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Dostałem taką płytkę do sprawdzenia co się dzieje. Wrzuciłem do niej Ryzena 2600 i 2x8 Patriotów 3600. Na obydwu biosach wyskakuje błąd 54. Wymieniałem pamięci, wszystkie możliwe sloty i konfiguracje. Spotkał się może ktoś z Was z taką usterką? A może znacie jakiś serwis który za rozsądną cenę podjąłby się naprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitol321 Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Wszystko, co można na ten temat znaleźć, wkazuje na uszkodzony BIOS. Na przykład: AX370 gaming 5 possible dead Jeśli płyta działała z przełącznikiem na aktywnym dual BIOS, to prawdopodobnie oba są uszkodzone. Trzeba użyć programatora i wgrać nowy BIOS. W sieci znajdziesz serwisy w tym się specjalizujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca Godzinę temu, pitol321 napisał(a): Wszystko, co można na ten temat znaleźć, wkazuje na uszkodzony BIOS. Na przykład: AX370 gaming 5 possible dead Jeśli płyta działała z przełącznikiem na aktywnym dual BIOS, to prawdopodobnie oba są uszkodzone. Trzeba użyć programatora i wgrać nowy BIOS. W sieci znajdziesz serwisy w tym się specjalizujące. Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...