ent Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mushkin, OCZ, Corsair to poprostu klasa. A te Golden Dragony to nic specjalnego (oby TM Twistery okazaly sie lepsze :?). Jak chcesz juz Geile to lepiej brac jakies Ultry czy tam Pro 433 lub wyzej zamiast tych GD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 a co powiesz na te pamieci: http://www.memory-up.com/merchant2/merchan...=M-GL10244200DC ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 gdyby to bylo 2x256mb, 400MHz i osiem razy tansze to czemu nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 http://www.memory-up.com/merchant2/merchan...e=M-GL5123200DC warto troche dolozyc i to kupic?? jak myslicie?? ok 480 zl wychodzi ... kapki duzo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Te pamieci ktore Dreamer podal sa jeszcze lepsz :P. Te ktore podales tyz ladne, tylko nie licz ze z tych Geili wyciagniesz duzo ponad FSB 200, wszytskie Geile maja takie cosik, ze z timingami ktore podal producent i na regulaminowaj FSB chodz slicznie, ale powyzej tego zaczynaja sie schody, po prostu to nie ramy do extreme OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy11 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 tym postem chyba mnie przekonales do geili bo zostawie u siebie fsb 200 MHz, roznicy miedzy 200 a 220 i tak bym pewnie nie zauwazyl... a od poczatku watku chodzilo mi wlasnie o niedrogie pamieci ktore spoko chodza na tej fsb ale poszukam jeszcze czegos tanszego w tych linkach :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 chodził omi o to, że sojer wychwala hyperX kiedy moje sporo tańsze pamięci chodzą nie gorzej niż jego. i tylko tyle więc widać ile hyperX są warte : tyle co dobrze wybrane value. a z high-endowych pamięci to hyperX i geile zwykłe odradzam - nie są tak dobre jak być powinny.dobre są natomiast GEILe golden dragon, właśnie mushkiny czy corsair platinum (jak napisał turtle5). oj nie wiem czy wyciagniesz na tych swoich "super" ramach 240mhz?... ja nie wyciagne tyle bo mam AC i proc mi nie startuje wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...