Skocz do zawartości
badboy11

pamieci z USA ?????

Rekomendowane odpowiedzi

Mushkin, OCZ, Corsair to poprostu klasa. A te Golden Dragony to nic specjalnego (oby TM Twistery okazaly sie lepsze :?). Jak chcesz juz Geile to lepiej brac jakies Ultry czy tam Pro 433 lub wyzej zamiast tych GD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te pamieci ktore Dreamer podal sa jeszcze lepsz :P. Te ktore podales tyz ladne, tylko nie licz ze z tych Geili wyciagniesz duzo ponad FSB 200, wszytskie Geile maja takie cosik, ze z timingami ktore podal producent i na regulaminowaj FSB chodz slicznie, ale powyzej tego zaczynaja sie schody, po prostu to nie ramy do extreme OC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tym postem chyba mnie przekonales do geili bo zostawie u siebie fsb 200 MHz, roznicy miedzy 200 a 220 i tak bym pewnie nie zauwazyl... a od poczatku watku chodzilo mi wlasnie o niedrogie pamieci ktore spoko chodza na tej fsb

ale poszukam jeszcze czegos tanszego w tych linkach :)

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodził omi o to, że sojer wychwala hyperX kiedy moje sporo tańsze pamięci chodzą nie gorzej niż jego. i tylko tyle więc widać ile hyperX są warte : tyle co dobrze wybrane value. 

a z high-endowych pamięci to hyperX i geile zwykłe odradzam - nie są tak dobre jak być powinny.dobre są natomiast GEILe golden dragon, właśnie mushkiny czy corsair platinum (jak napisał turtle5).

oj nie wiem czy wyciagniesz na tych swoich "super" ramach 240mhz?... ja nie wyciagne tyle bo mam AC i proc mi nie startuje wyzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...