ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 No więc mam mały problem kręce swojego Durnia 1200 na 1400Mhz i działa przez 45 minut stabilnie a poźniej się wiesza a temperatura nie przekracza 60 stopni to w czym jest problem? Czy mószę podnieść napięcie bo nie podnosiłem a jak tak to o ile? I jak mam ustawić pamięć do niego żeby dobrze chodziła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 sprobuj na 1,80 a pozniej jak sie nadal bedzie wieszal to na 1,85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Do jakiego napięcia mogę go podnieść żeby był bezpieczny z napięciem 1,80 spróbuję:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 no 1,85 na standartowym chlodzeniu to akurat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 IMHO zasadniczy problem jest w temperaturze, trzeba ja zmiejszyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Wydaje mi się że powinieneś też trochę temperaturę obniżyć te 60" to może być przyczyną. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 na 1,80 działa teraz stabilnie tylko strasznie się grzeje temp. w stresie jest teraz wysza wtedy jakoś dziwnie sie zachowuje:( Polecie mi jakiś dobt cooler do Durnia tylko do górnej granicy 100 zł :) Bo chciałbym troszkę podkręcić durnia może uda się 1500Mhz :) To by było coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 na 1,80 działa teraz stabilnie tylko strasznie się grzeje temp. w stresie jest teraz wysza wtedy jakoś dziwnie sie zachowuje:( Polecie mi jakiś dobt cooler do Durnia tylko do górnej granicy 100 zł :) Bo chciałbym troszkę podkręcić durnia może uda się 1500Mhz :) To by było coś :) Tez mialem takie marzenia. Ale chetnie poslucham rad co do coolerow do 100zł. Moze kupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Tylko że ja mam 1200Mhz durnia więc jak ty podkręciłeś o 333 Mhz to może mi się też uda przynajmniej o 300:) A co do coolerów to czekam na rady może jakiś TItan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Może jakiś swiftech MC462 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 A ile kosztuje i gdzie go można znaleść? A pozatym macie może jakiś opis jego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...