Lishoo Opublikowano 29 Czerwca Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca Cześć mogę się mylić, ale z logów wygląda że używasz zintegrowanej grafiki, a nie dedykowanej, sprawdź gdzie masz podpięty monitor i zweryfikuj w menadżerze zadań która karta jest używana podczas gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashiok Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Żeby uciąć wszystkie domysły o używaniu zintegrowanej grafiki, kupiłem sobie przejściówkę HDMI > DisplayPort i teraz oba monitory są podłączone pod kartę graficzną i GPU z procesora jest WYŁĄCZONE w BIOSIE. W załączniku nowe logi: Na wstępie dodam, ze nic się nie zmieniło dalej za 120 mam dropy na raidach do 20 FPS'ów. Z tego co ja widzę to GPU ma się dobrze max 40% obciążenia. Ale tak patrzę to CPU dziwnie się zachowuje, normalne jest to, że CPU 3 działa na 80% a reszta na 20-30% ? EDIT: okazuje się, że zasilacz to jednak 500W, ale wszystko na nim działa nie ma zawiech systemu ani nic takiego. Vero L3 500W (SPC265) Edytowane 3 Lipca przez bashiok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 3 Lipca Zgłoś Opublikowano 3 Lipca Silnik WoWa to jeszcze stara myśl techniczna, może dlatego dusi jeden rdzeń. Nie wiem jak ci pomóc, zmiana dysku, bo masz ich kilka, speed test internetu, wszystkie ustawiania WoWa począwszy od Ultra aż po najsłabsze. Nie lepiej ci zrobić podgląd od msi afterburnera i reviaview linka podałem ci już w drugiej odpowiedzi Później zaczął bym poszczególne testy na Aida, Occt i benchamarki. Testował inne gry jeśli w jakiejś też dochodzi do dropów to grono się za węży. W twoim przypadku są one za duże można spaść ze 120 do 60 ale niżej :/ coś się dławi Zestaw pobiera ~320w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...