Smartek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 No wiec tak, oddalem im do serwisu i mialem odebrac, wsyzstko ladnie odebrane, wlozyli mi mobo MSI DELTA-L i procka Athlon 2500+ xp Barton i mowili, zebym zainstalowal na nowo xp'ka, bo przy zmianie sie wysypal, tak wiec zabralem sie za instalwoanie, lecz przed tym zmienialem w biosie zeby bootowalo mi z plyty nie z 'floppa' i do tej pory bylo ok, lecz po zmianie widzi mi przy uruchamianiu bios 1900+, ale to nie wszystko np. AIDA32 tez widzi jako 1900+, mozecie mi wiecj powiedziec co jest grane? Wcodzilem chyba do kazdej opcji w biosie zanim znalazlem opcje wyboru bootowania i moziwe, ze cos przestawilem, czy ktos wie co t moglo byc? moze czestotliwosc czy jak? Prosze o pomoc, bo chce w pelni krozystac z mojego nowego procka :] pozdro ;) ps - kupilem klawiaturke Logitech'a Internet Keyboard Black retail (to do poprzedniego mojego tematu "jaka klawiatura" :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Najprawdopodobniej musisz przestawić FSB ze 100 lub 133 na 166 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Tak jak kolega mowi albo zmieniasz w biosie szyne na 166 albo na mobo masz jakas zworke ktora nalezy przestawic napisz jak ci poszlo pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ok, sproboje, jesli pomoze to bede abrdzo zadowolony :P pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Hehe, zapomnialem odpisac :], no wiec wsyzstko dziala i jest ok, trzeba bylo przestawic jednak na to 166 MHZ z 133 MHZ... Wielkie dzieki! pozdro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...