oliwa Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 PO PRIMO szukałem :) Prosze o konkrety bo w sumie duzo jest o pompkach ale nie wiele z tego wnioskow wynika Prosze o rade chodzi mi glownie o halas tej pompki i jej wydajnosc HX6520 1000l/h 35Watt 1.6m http://zakupy.wp.pl/rsklep.html?orgURL=htt...ducts_id%3D1474 Pozdr OLIWA thx za help i szybko prosze bo tylko mi pompki brakuje do szczescia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 A PowerHead Ci nie odpowiada?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Pytanie o tę pompkę masz na "Sprzęt" więc coś słabo szukałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 powerhead 402 990l/h 10 W cena podobna; ale ma ładny kolor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 widzialem kiedys ta pompke w akcji. zadna rewelacja. bierz powerhead albo maxi-jet 1000. cena i wydajnosc zblizona a do tego sa znacznie cichsze i mniej sie grzeja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...